Word donateur van De Groene Buffer

In 2010 hebben maar liefst 3.500 mensen getekend voor het behoud van het open landschap rond Woerden. Mede dankzij de kaartenacties van De Groene Buffer heeft de provincie de besluitvorming over de plannen van de NV Utrecht voor de bouw van 20.000 woningen eerst uitgesteld en vervolgens afgeblazen. Ook het bedrijventerrein bij Molenvliet is geschrapt onder druk van De Groene Buffer, en de snelweg A 2,5 is definitief van de baan. Maar plannen voor bouwlocaties en bedrijventerreinen vormen steeds terugkomende bedreigingen. Daarom moeten wij waakzaam blijven. Wilt u ons hierbij steunen? Wordt dan donateur van De Groene Buffer!

De minimumbijdrage is € 10,00 (voor dit bedrag bent u tevens donateur van de Stichting Groene Hart, en u krijgt gratis het kwartaalblad Groene Hart Visie, korting op boeken en uitnodigingen voor excursies). Graag vragen wij u om onderstaande gegevens; dan zullen wij u op de hoogte houden van onze plannen en activiteiten.

Vul de gegevens in, en maak uw donatie van minimaal € 10,00 over op bankrekeningnummer NL78 RABO 012.19.74.308 t.g.v. De Groene Buffer Woerden.

NB: u kunt ieder gewenst moment -zonder voorwaarden- weer opzeggen.

Geslacht

Vul hier uw achternaam in.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Invalid email address.